View Single Post
  #173  
Old 23.03.2007, 15:37
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Back in Black
 
Join Date: May 2006
Location: Kestävää vaparimoottoria etsimässä
Posts: 11,581
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Eilisten laturin ja öljynvaihtojen jälkeen tänään oli sitten vuorossa pakoputkiston muutaminen tuplaputkistoksi. Minä kun pidän sellaisesta perus-V8-lätinästä ja C4:n oma putkistorakenne tekee pakoäänistä sellaisen 'pörinän'. Itse en tosin osallistunut työhön muuten kuin dokumentaation osalta:

Ja tästähän se sitten lähti (tässä näkyy myös alkuperäinen keskikannattimen kiinnitys):Etupäästä putket poikki:Sama homma takaa vähän yhdysputken haarautumisen jälkeen:Siinä olis sitten kuskinpuoleinen putki valmiina:Ja eipä aikaakaan, kun putki on paikallaan:Hitsaaja työssään:Hitsaaja työssään 2:Ja siellähän ne putket ovat jo paikallaan:Keskikannattimeen kiinnitys sävellettiin lattaraudasta taivuttamalla molempien putkien kiinnittämiseksi:Etukiinnike kiinnitettiin 'vain' kuskinpuoleiseen putkeen, mutta siitä jäi kuva ottamatta. Kokonaisuus on kuitenkin todella tukeva.

Ääninäytteen yritin ottaa digipokkarin videolla, mutta on vähän liian matalat hörpötykset, että olisi saanut jotain talteen. Resonointi kabiinissa paheni hieman, viikonloppuna täytynee ottaa ihan desibelilukemat ylös.
__________________
6-speed Jetblack 1991 Corvette Coupé

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams

Reply With Quote