View Single Post
  #1142  
Old 20.07.2008, 23:10
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Orange is the new Black
 
Join Date: May 2006
Location: Lässykkälandia
Posts: 12,211
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääYorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Quote:
Originally Posted by Yorcci
Jaa että mitäs nyt? Odotetaan vitutuksen lauhtumista, otetaan ensi viikolla orggisimukansi työn alle; poistetaan hieman ylimääräistä alumiinia kanavista ja pistetään takaisin koneeseen, kun tiivisteet ym. kilkkeet ovat saapuneet. Isot runnerit laitetaan myös takaisin, jolloin selvinnee lopullisesti, oliko vuodon syynä todellakin IsoKita-imukansi.

Eihän sitä jaksanut ensi viikkoon asti odotella, kun tallilta sattui löytymään hyvä jyrsinterä ja pari isoreikäistä tiivistettä. Kuten kuvasta näkyy, ongelmia oli (tottakai) tiedossa mitoituksien kanssa. Orggisimukantta kun ei ole suunniteltu Large Tube -runnereille: on piirretty sinisellä tussilla isojen runnereiden tiivisteen avulla 'poistettavaksi' joutuva osuus (näkyy alemmassa kuvassa). No, yläpuolella ei selvästikään ole tarpeeksi tavaraa, joten itse reikää pitää siirtää alaspäin. Tiivisteistä joutuu pulttien reikiä modaamaan hieman soikioiksi, jotta tiivisteet saa tarvittavat muutamat millit alemmaksi, eihän siinä mitään.



Mutta itse imukanteen koneistettu tila tiivisteille ja runnereille estää tiivisteiden laskeutumisen alaspäin, joten ensiksi ajattelin modata tiivisteitä alareunastaan (kts. ylläolevaa kuvaa), mutta silloin itse tiiviste olisi kaventunut lähes olemattomiin. Siispä tiivistepintaa on jatkettava alaspäin (kts. allaolevasta kuvasta alimmaisen pultin kiinnityksen oikealle puolelle) kuten myös vasemmasta reunasta (ei näy kuvassa)



Kuvasta näkyy, miten karkeata työtä tuo orggisimukansi on kanaviltaan + hillitön pykälä heti ensimmäisenä kanavassa. Kuten myös reiän kokoero orggis vs. Large Tube.

Keskemmällä olevat reiät sattuvat onneksi paremmin kohdalleen, mutta pientä modausta tiivisteisiin täytyy niissäkin tehdä.

Nyt odotellaan vielä tiivisteitä ja sitten, kun tallille pääsee, puretaan runnerit irti, koesovitetaan pöydällä kaikki runnereiden kiinnityspultit kiinnitettyinä ja yritetään lampun kanssa tiirailla runnereiden ja imukannen väliin todennäköisesti muodostuvaa pykälää. Todennäköisesti kiinnityspulttien läpivientejä joutuu modaamaan hieman soikeiksi, että tiivistepinnat saadaan kohdistettua kunnolla vastakkain. Sitten puretaan IsoKita pois, laitetaan portattu orggisimukansi takaisin isojen runnereiden kanssa. Ja pidetään kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että tämä auttaa tuohon alipainevuotoon

__________________
6-speed Auto 2008 Atomic Orange Corvette Coupé
582 Nm @ 4500 rpm
448 hp @ 5950 rpm

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams