View Single Post
  #2219  
Old 19.06.2012, 15:51
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Orange is the new Black
 
Join Date: May 2006
Location: Lässykkälandia
Posts: 12,212
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääYorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Quote:
Originally Posted by Yorcci
sain sitten purettua koko imupuolen ja pudottelin uudet nostajat paikalleen, säädin venttiilit ja pistin imukannen takaisin kiinni erittäin huolellisen lohkon etu- ja takaosan kiinnityspintojen puhdistuksen jälkeen. Lördeäkin pistin sen verran, että ei pitäisi vuotaa enää. Senhän näkee nyt sitten lähipäivien aikana.

Alastaroon vaihtelin pitokumit alle ja tarkistin samalla, ettei ollut enää vuotanut öljyä.

Menee kuitenkin homma uusiksi, paitsi että tarttee nappaista kannetkin irti samalla. Alastarossa ehdin vetää muutaman lämmittelykierroksen ja jonkin verran reippaampia kierroksia jotain 6-8 kpl (Race Chronon mukaan ajat oli 1.34 - 1.37). Sitten koneesta katosi puhti ja käynti alkoi olla hieman vaivalloista. Varikolla kuulosteltiin, että jotain kalkatusta kuuluu ainakin kuskinpuoleisesta venttiilikoneistosta, joten venttiilikoppa irti.

1-pytyn pakovenan jousi oli mennyt poikki kolmesta kohtaa. Varajousi olisi ollut mukana, mutta kun lukot olivat pudonneet pois (toinen löytyi vielä venttiilinkopasta uimasta öljyssä) ja venttiilikin oli ihan jumissa, niin lavettihommiksihan se kotiinpaluu sitten meni. Venttiilin pääkin on hakkautunut jonkinverran, mutta se ei näy kuvassa.



Keinun rullapää oli ottanut vähän enemmänkin kipeätä





Että nuin. Kunhan juhannuksen jälkeinen viikko on lusittu mökillä, niin sitten alkaa kansien purkuhommat ja tarkistetaan vauriot männästä. Jos ei ole isoja kuoppia, niin sitten vaan uutta venttiiliä + jousta paikalleen ja takaisin nippuun.

Toisen puolen venttiilikoneistosta ei ole vielä tietoa, onko sieltäkin mennyt jotain. Toivottavasti ei...

Heh. Melkein tasan vuosi edellisestä kansirempasta...
__________________
6-speed Auto 2008 Atomic Orange Corvette Coupé
582 Nm @ 4500 rpm
448 hp @ 5950 rpm

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams