View Single Post
  #2365  
Old 12.11.2012, 21:19
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Orange is the new Black
 
Join Date: May 2006
Location: Lässykkälandia
Posts: 12,212
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääYorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Ei sitten riittänyt tuossa kaksipilarissa nostovara. Tai olisi varmaan riittänyt, jos olisi voinut peruuttaa auton pois nosturin alta. Mutta kun tulee tiiliseinä vastaan, niin ei saa autoa pois moottorin alta. Keulapalan purkaminen ei kuitenkaan sitten napostellut, niin päädyin tuohon juzan ehdottamaan sivuttaissiirtoon.

Ensin piti kuitenkin vielä järjestellä pultteja ja muttereita, että vielä keväälläkin muistaa suurinpiirtein, mihin mikäkin kuuluu. Ja että pysyvät tallessa. Pultit tökitään pahveihin ja mutterit yms. minigrip-pusseihin:



Kasaamisvaiheen helpottamiseksi kirjoittelin vielä momentit ja tarvittavien avaimien/hylsyjen koot ylös, niin ei tarvitse arpoa, kun vehkeet alkavat mennä takaisin läjään:





Vihdoin koitti illansuu ja avuliaat palstan nimimerkit olivat saapuneet avuksi, joten kettinki pakosarjan kiinnityspultilla kannen takaosaan ja kuormaliina moottorinkannakkeiden läpi ja pientä hienosäätöä välillä moottorin asentoon kuormaliinan avulla. Sieltä se limapallo vaan pikkuhiljaa nousee:



Sitten ihan reilusti ylös ja sivuun



Moottoripukista kiinnityslevy irti, ruuvataan ensin levy moottoriin kiinni ja sovitellaan moottoripukkiin tuleva putki kutakuinkin keskelle ja sitten lasketaan hieman alas ja kiinnitetään. Siellä lepää:







ISOT kiitokset Juhatee, Armat ja klovnikala! Tietysti myös palstan ulkopuoliselle herrasmiehelle SUURkiitokset hylsyn trailerikuljetuksesta ja talvisäilytyspaikasta.

Nyt sitten jännätään, että mitä sieltä koneen sisältä sitten oikein löytyy. Tulppien väri kun ei vielä mitään ihmeempää paljastanut savuttelun syyksi.
__________________
6-speed Auto 2008 Atomic Orange Corvette Coupé
582 Nm @ 4500 rpm
448 hp @ 5950 rpm

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams