View Single Post
  #2541  
Old 30.01.2013, 21:42
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Back in Black
 
Join Date: May 2006
Location: Kestävää vaparimoottoria etsimässä
Posts: 11,857
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääYorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Pari päivää/iltaa on mennyt plenumia kairaillessa. Ekalla reissulla ei sattunut kamera mukaan, joten 'before' -kuvia ei ole ihmeemmin tarjolla. Plenumissa olen yrittänyt pyöristellä ilman kulkureitit siten, että olisi mahdollisimman vähän teräviä kohtia, jotka aiheuttavat turbulenssia. Toki kaikki epätasaisuudet tekevät virtauksille hallaa, mutta pyöreämpi muoto on parempi kuin terävä. Pienempi patti pienempi paha kuin isompi. 'Smooth' on olennainen termi haettaessa lopputulosta. Olisko kuvaava termi tällä ensimmäisellä kotimaisella esim. 'jouheva'?

Lisäksi olen yrittänyt tasoitella valukarheutta niin paljon kuin mitä terät yltävät. Läppärungon puolelta kairasin niin paljon seinämistä kuin suinkin vaan uskalsin ja samalla sisääntuloaukkoihin pyöristystä

Alemmassa kuvassa näkee tarkalla tuijotuksella, että taas on pieni ylimääräinen reikä, mutta koska se on kaasuvaijerin kiinnityspultin reikä, niin sieltä ei pääse mitään ylimääräistä vuotamaan. Ei vaikuta kotiutukseen.

Tuon jälkeen on vielä sivuilta nuo terävät kuopat siloiteltu.

Plenumin sisältä kaikki runnereiden lähdöt on myös pyöristelty niin hyvin kuin mihin vaan noilla kairausterillä pääsee kiinni.

Tänään kyllä sattui jotain muuta merkittävää projektin edistymisen kannlta... Siellä se entinen limapallo möllöttää CC-5:n entisessä moottoripukissa:

"The eagle has landed"Tämän takia nyt alkaakin sitten olla kiirus kairailujen kanssa, vielä jäi plenumissa hieman työtä ja toisen puolen runnerit on tekemättä, imukannessakin on vielä hieman hifistelyä jäljellä. Damn. No, toistoja lisää, niin kyllä se siitä
__________________
6-speed Jetblack 1991 Corvette Coupé

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams

Reply With Quote