Thread: C6 Z51
View Single Post
  #105  
Old 29.05.2014, 20:18
Maxbrotha's Avatar
Maxbrotha Maxbrotha is offline
Aktivisti
 
Join Date: Dec 2011
Location: Vantaa
Posts: 661
Maxbrotha on oikealla tiellä
Kevään edetessä myös etupää on saatu paisumaan mukavasti Hyvin istuu ja tosiaan tuossa tehtaan sarjassa on sitten ihan kaikki pikkusälätkin. Toki jotain jäi puuttumaankin. Se lyhyempi etuilman ohjaimen lyhyempi putki jäi paketista puuttumaan. Käytin siis vanhoja. Ihan ei vielä avautunut mihin ne etuilmanohjaimet kiinnittyy jarrulevyn päässä?



Jämsän miehen tekemät takalevikkeet sai maalarilta kiitosta eli oli hyvin tehty, eli kaikki joukolla nyt persauksia levittämään. Löytyy foorumilta corvette... nimimerkillä ja herrahan tekee vaikka mitä vitosiinkin, yhtetyttä siis jämsään ja ostoksille.

Huomenna maalari hakee etupään sälät maalaukseen niin saa hommaa etiäppäin. On tässä jo 6kk odoteltukin.

Takalokarit sai päälleen massat ja ne on valmiina paikoilleen kun osat maalarilta tulee. Otin taakse vielä ne ilmanohjurit jarruille niin ei jää ihan kosmeettiseksi ne sivureijät kyljissä. Auto on muutenkin kauttaaltaan massattu edestä ja takaa, joten tuon hiljaisemmaksi sitä ei vissiin saa eikä ole tarkoituskaan.



Jari (J73) pisti meikäläisen madalluspultit uuteen uskoon. Ne orginaalit tuppaa hajoamaan jo 500km jälkeen joten koriliimalla parempaa tavaraa kiinni. Iso kiitos Jarille, mahtava homma!



Sellasen huomion vielä tein että ei kannata jättää tuota maalarinteippiä parikspäivää pitempää kiinni maalipintaan. Nyt se on siinä elämänlujaa kiinni. No taas sitä oppii ja muistaa.

Sit vika narrow body kuva viel loppuun, koska kuvia ei voi olla ikinä liikaa.
Reply With Quote