View Single Post
  #3903  
Old 18.07.2014, 16:03
Yorcci's Avatar
Yorcci Yorcci is offline
Orange is the new Black
 
Join Date: May 2006
Location: Lässykkälandia
Posts: 12,212
Yorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääYorcci tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Bensanpainemittari pitää ilmeisesti sekin saada asennettua. Eikä siinä mitään, Holleyn bensakiskossa on jo soppeli 1/8 NPT -reikä. Ongelma tuleekin sitten sitä kautta, että kun kaasuvaijerin kulkureitin takia bensakisko on vedettävä ihan kiinni plenumiin ja symmetriasyistä toisellakin puolella. Ja se reikä kun osoittaa suoraan ylöspäin, niin siihenhän ei mahdu minkäänlaista anturia.



No, pieni ideariihi ja muokataan bensakiskot yhdistävä putki teräspunoksella päällystetyksi teflonletkuksi ja laitetaan toiseen päähän 45 asteen kulmaliitos. Tuli vaan pieni ajatusvirhe mitoituksessa:



...joten takaisin hydrauliliikkeeseen ja otetaan uusiksi, mutta lyhennetään teflonletkua 4 cm. Sitten sattuu pituusmitta kohdilleen.



Mutta ei se siltikään ihan heittämällä sattunut paikalleen. Pikkaisen piti vielä näyttää vinkua imusarjalle, ennekuin alkoi palikat mahtumaan:



Ja sittenhän siihen mahtuu anturi helposti



Seuraava tenkkapoo tuli sitten öljynpaineanturin kanssa. Stealhissa ei ollutkaan riittävästi tilaa, että anturihärdellin ensimmäinen palikka olisi mahtunut paikalleen:



...joten näytetään vähän vinkua tuolle anturipalikalle, testaus vääntämällä vähän julmemmalla otteella, jolloin palikka syö vähän tietään alumiiniin. Näytetään lisää vinkua palikalle, väännetään uudestaan jne., kunnes on tarpeeksi tilaa.







Ja loppujen lopuksi mahtuu öljynpaineanturitkin omalle paikalleen ja jakajalta auton johtosarjaan tuleva liitoskin valmistui. Pistin sen verran reippaammin johtoa, että jakaja pitäisi saada nostettua ylös ilman liittimen irroitusta:

__________________
6-speed Auto 2008 Atomic Orange Corvette Coupé
582 Nm @ 4500 rpm
448 hp @ 5950 rpm

Heaven wouldn't be so high I know
if the times gone by hadn't been so low
The best laid plans come apart at the seams
and shatter all my dreams