FinnShark
Home Forums Gallery Links Events Members Search Today's Posts Mark Forums Read Register
Go Back   FinnShark > Finnish Section > C6 (vuosimallit 2005-2013)
User Name
Password

C6 (vuosimallit 2005-2013) Corvette C6 & Z06 & ZR1 tarinat

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #551  
Old 13.04.2021, 15:03
Antt1N's Avatar
Antt1N Antt1N is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Nov 2008
Location: Porvoo
Posts: 319
Antt1N on oikealla tiellä
Nyt kun kytkit alkuperäiseksi niin kaikki kolme jarruvaloa palaa, niillehän on omat johdotukset ja reunojen piuhoilla/valoilla hoidetaan myös vilkku.
Omassa oli kaikki jarruvalot ryöstetty lisäjarruvalolta ja orkkisten päässä oli vastukset
__________________
Corvette -06
Ex Corvette -69
Ex Corvette -79
Reply With Quote
  #552  
Old 13.04.2021, 15:27
stinnes's Avatar
stinnes stinnes is offline
Pyrkyri
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seinäjoki
Posts: 56
stinnes on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by Antt1N
Nyt kun kytkit alkuperäiseksi niin kaikki kolme jarruvaloa palaa, niillehän on omat johdotukset ja reunojen piuhoilla/valoilla hoidetaan myös vilkku.
Omassa oli kaikki jarruvalot ryöstetty lisäjarruvalolta ja orkkisten päässä oli vastukset

Jäi kertomatta että ,kun valojen johtosarjan liittimen ottaa irti ja kokeilee, niin jarruvalojen rele naksahtaa silti noin 4sek kuluttua kun jarrupoljinta ei paineta. Voiko se johtua siitä että siellä ei ole vastusta/kuormaa silloin riittävästi ja sen takia tekisi noin?
Reply With Quote
  #553  
Old 13.04.2021, 17:28
stinnes's Avatar
stinnes stinnes is offline
Pyrkyri
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seinäjoki
Posts: 56
stinnes on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by stinnes
Jäi kertomatta että ,kun valojen johtosarjan liittimen ottaa irti ja kokeilee, niin jarruvalojen rele naksahtaa silti noin 4sek kuluttua kun jarrupoljinta ei paineta. Voiko se johtua siitä että siellä ei ole vastusta/kuormaa silloin riittävästi ja sen takia tekisi noin?

Palautin johtosarjaan US kytkennän kaikki toimii, niin kuin pitää mutta ei poistanut jarruvalo vikaa. Eli kun painaa jarrua jarruvalot sammuu ja kun ei paina niin 4sek kuluttua jarruvalot syttyy...eikä anna kalibroida jarruvalo anturia. Pystyyköhän tuota jotenkin opettamaan techillä vai mikä pirun siellä on.
Reply With Quote
  #554  
Old 13.04.2021, 18:50
stinnes's Avatar
stinnes stinnes is offline
Pyrkyri
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seinäjoki
Posts: 56
stinnes on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by stinnes
Palautin johtosarjaan US kytkennän kaikki toimii, niin kuin pitää mutta ei poistanut jarruvalo vikaa. Eli kun painaa jarrua jarruvalot sammuu ja kun ei paina niin 4sek kuluttua jarruvalot syttyy...eikä anna kalibroida jarruvalo anturia. Pystyyköhän tuota jotenkin opettamaan techillä vai mikä pirun siellä on.

Ja kyllä pystyi, piti mennä eri kautta Tech2:lla kalibrointi tekemään, niin nyt pelaa toimii jarruvalot oikein päin. Voi tätä riemun tunnetta
Reply With Quote
  #555  
Old 14.04.2021, 13:01
Rocckk's Avatar
Rocckk Rocckk is offline
Aktivisti
 
Join Date: Oct 2009
Location: Oulu
Posts: 523
Rocckk on oikealla tiellä
Kun kerran aiheessa jo liikutaan, niin viisaammilta varmistus; onnistuuko EURO-mallin takavalot konffata techII/vast. USA-malliksi? (hieman johtojumppaakin tarvitaan persuksissa..)

..ja jos/kun edellyttää koko auton USA-variantiksi konffaamista, onko tästä jotain tunnistettua haittaa?

Mankka on vaihtumassa eniwei aftermarkettiin joten radion kanavat ei ongelma. Miten mittaristo, vieläkö neula liikkuu kmh perustaisesti vai luuleeko että mph pohja alla? USA-mallin DRL-pakotuksen lienee saavan disabloitu (valitsemalla vaikka Mexiko variantti listalta..)
__________________
Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää.
C -06 zetori
H -99 tomaatti
H -87 tomaatti
H -87 manuaali
Reply With Quote
  #556  
Old 14.04.2021, 22:51
stinnes's Avatar
stinnes stinnes is offline
Pyrkyri
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seinäjoki
Posts: 56
stinnes on oikealla tiellä
Ensiksi pitää selvittää mistä takinmaisten jarru ja vilkkupiuhalle on otettu käsky etuvilkuilta. Minulla ne oli BCM boxiin menevistä. Sinulla on siellä vastukset myös, minulla ne oli piilotettu apukuskin oven pilarin maadoitus pisteen viereen. Sitten kytkee vain johdot alkuperäisesti. Lisäjarru valosta oli minulla otettu jarruvaloille syötöt. Ne purkaa myös. Tech2 vaihtaa BCM moduuli setup asetuksesta alueeksi USA. Ei siinä sen kummenpaa. Alue valinta ei vaikuta mittaristoon jne.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: ( members and guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:53.

Sponsored Links
 
 




Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2018 FinnShark.com. All rights reserved.