FinnShark
Home Forums Gallery Links Events Members Search Today's Posts Mark Forums Read Register
Go Back   FinnShark > Finnish Section > C4 (vuosimallit 1984-1996)
User Name
Password

C4 (vuosimallit 1984-1996) Corvette C4 & "King of the Hill" ZR1

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 06.06.2020, 21:18
Arska66's Avatar
Arska66 Arska66 is offline
Aloittelija
 
Join Date: Jan 2018
Location: Ylämylly
Posts: 3
Arska66 on oikealla tiellä
Ilmastointi ei pelaa

Hei, nyt olisi hyvät vinkit paikallaan, 1994 automaattisella ilmastoinnilla.
Ei toimi sitten millään, vaihdettu uudet releet, paineanturat, paineet testattu 20 bar, 910 g ainetta. Uusi puhallin. Kompressori jumpperilla lähtee päälle. 1 flekti joka on yhteydessä tähän systeemiin toimii kun jumpperoidaan, tähänkin rele vaihdettu. On kyllä ideat lopussa.
Onko kellään kokemusta, valistuneita arvauksia ?
Reply With Quote
  #2  
Old 06.06.2020, 21:44
janiv's Avatar
janiv janiv is offline
Novette
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6,047
janiv tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Ilmeisesti ei ole mitään vikakoodia siinä ilmastointipaneelissa, kun et maininnut koodia?
__________________
2002, C5Z06, manual.
Reply With Quote
  #3  
Old 07.06.2020, 19:27
Arska66's Avatar
Arska66 Arska66 is offline
Aloittelija
 
Join Date: Jan 2018
Location: Ylämylly
Posts: 3
Arska66 on oikealla tiellä
Kerran oli herja tuosta releestä, nyt on vaihdettu koelaudan alla oleva ja apukuskin puolella puhaltimen lähellä oleva rele, vikakoodit hävisi, mutta ei lähde käyntii.
Reply With Quote
  #4  
Old 07.06.2020, 22:05
frost63's Avatar
frost63 frost63 is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 412
frost63 on oikealla tiellä
Onko ilmastointi toiminut aikaisemmin? Nollattu eli akku tai sulakkeet irti releiden ym. vaihdon jälkeen? 91 FSM:ssä näyttää olevan sivutolkulla AC:n diagnoosista, vilkaisemalla jos kompressori hyppylangalla korkeapainepuolella on yli 350 kPa, ohjaa sähköisen vian hakemiseen.

Ohjaimessa vaihtuu moodi ja puhallinnopeudet toimivat normaalisti? Tuo ettei flekti lähde automaattisesti päälle viittaisi että jokin anturisignaali estää jäähdytysmoodin tai ohjainlaite on tiltannut. Molempien boksien liittimet kannattaisi käydä läpi vaikka hauska homma onkin.
__________________
63, 91, GM patteri

Last edited by frost63 : 07.06.2020 at 22:11.
Reply With Quote
  #5  
Old 08.06.2020, 20:30
Arska66's Avatar
Arska66 Arska66 is offline
Aloittelija
 
Join Date: Jan 2018
Location: Ylämylly
Posts: 3
Arska66 on oikealla tiellä
Katsoin tänään ilmastontilaitteen hallintapaneelista nuo koodit. Varsinaisia vikakoodeja ei ollut, mutta nuo säätöarvot oli mm. aurikosensori täysin tumma, ulkolämpötila kylmä ja sisälämpötila kylmä. Voikohan näitä "parametrejä" säätää ja kokeilla josko tuo kompressori heräisi, muistaaksini jos ulkolämpötila on -5 astetta niin kompura ei lähde päälle ?
Reply With Quote
  #6  
Old 09.06.2020, 17:51
frost63's Avatar
frost63 frost63 is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 412
frost63 on oikealla tiellä
91'ssä nuo anturit on kytketty A/C programmeriin kuskin jalkatilassa. Boksin liittimet ja maa? Nuo ovat olleet hieman erilaisia eri vuosimalleissa, omaani vaihdoin pari kondensaattoria (oli lopulta alipainevuoto).
__________________
63, 91, GM patteri
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: ( members and guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:51.

Sponsored Links
 
 




Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2018 FinnShark.com. All rights reserved.