FinnShark
Home Forums Gallery Links Events Members Search Today's Posts Mark Forums Read Register
Go Back   FinnShark > Finnish Section > C5 (vuosimallit 1997-2004)
User Name
Password

C5 (vuosimallit 1997-2004) Corvette C5 & Z06

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #51  
Old 18.06.2018, 20:32
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,638
Juhatee on oikealla tiellä
Joo vaihdettuja/kokeiltuja on pcm, tac, t/b, map. Eli monta kirjainyhdistelmää

Referenssijännite oli joissain lokeissa mukana ja se pysyi 5V:ssa ainakin vanhalla pcm:lla.
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #52  
Old 18.06.2018, 20:54
frost63's Avatar
frost63 frost63 is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 296
frost63 on oikealla tiellä
Login referenssi lienee PCM:n näkemä yhdestä input:sta? Maavika, johtosarja tai jokin komponentti (josta kulkee virtaa ennemmän kuin pari elektronia). Koitettu ottaa kaikki non-essential sulakkeet irti varmaankin.
__________________
63, 91, GM patteri
Reply With Quote
  #53  
Old 18.06.2018, 21:25
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,638
Juhatee on oikealla tiellä
Ei ole irroteltu sulakkeita. Vanhan pcm:n ongelma on map-anturin arvo ja map sekä t/b vikakoodit. Uudella pcm:lla niitä ei ole joten jotain eroa noissa on ja vanha voi olla rikki mutta uusi sekaisin...
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #54  
Old 18.06.2018, 22:08
kipi79's Avatar
kipi79 kipi79 is offline
White Dwarf
 
Join Date: Sep 2009
Location: Flat earth
Posts: 2,462
kipi79 tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääkipi79 tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Voisiko ongelma olla boxilta tulevassa 5V referenssissä. Eli siis siinä piuhassa josta tulee 5V mapille ja ilmeisesti myös kaasuläpän antureille? Jos tuo 5V jännite olisi yhdistävä tekijä.
__________________
Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D '09, 136hv/310Nm, 1-3-4-2
Suzuki Alto 1.0 '10, 68hv/90Nm, 1-3-2

https://hometaloyhtio.blogspot.fi/
Reply With Quote
  #55  
Old 18.06.2018, 22:11
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,638
Juhatee on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by kipi79
Voisiko ongelma olla boxilta tulevassa 5V referenssissä. Eli siis siinä piuhassa josta tulee 5V mapille ja ilmeisesti myös kaasuläpän antureille? Jos tuo 5V jännite olisi yhdistävä tekijä.




Vanhalla pcm:lla MAP:n liittimestä mitattuna tuo 5V toteutui saman liittimen maapiuhaa vasten. Toki moottoria ei silloin yritetty samaan aikaan startata.
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #56  
Old 18.06.2018, 23:10
frost63's Avatar
frost63 frost63 is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 296
frost63 on oikealla tiellä
P0108:n ohjeissa sanotaan että 5V linja(t) olisivat jaettuja PCM:n sisällä ja öljynpaineanturin piiriä pitäisi epäillä?
__________________
63, 91, GM patteri
Reply With Quote
  #57  
Old 28.06.2018, 14:54
J.J's Avatar
J.J J.J is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tampere
Posts: 483
J.J on oikealla tiellä
Onko edistystä?
Reply With Quote
  #58  
Old 28.06.2018, 15:20
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,638
Juhatee on oikealla tiellä
Justiin juttelin Espooseen jossa tech2:lla autosta tehtiin vakio 99 vette kolmannella pcm:lla. Lähti käyntiin ja kävi tyhjäkäyntiä. Sitten hptunersilla 2 bar muutos. Lataus autoon. Tunen luku uudelleen läppärille ja comparen avulla kaikki samat muutokset softaan kuin auton toimiessa 2bar cos:lla oli. Ei käy enää. Ei anna mitään muita vikakoodejakaan kuin laturista.

Pyysin tuon vakiosoftan sähköpostiin ja ajattelin laittaa kummatkin hotunersille ja kysyä missä bugi?
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #59  
Old 28.06.2018, 21:58
J.J's Avatar
J.J J.J is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tampere
Posts: 483
J.J on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by Juhatee
Justiin juttelin Espooseen jossa tech2:lla autosta tehtiin vakio 99 vette kolmannella pcm:lla. Lähti käyntiin ja kävi tyhjäkäyntiä. Sitten hptunersilla 2 bar muutos. Lataus autoon. Tunen luku uudelleen läppärille ja comparen avulla kaikki samat muutokset softaan kuin auton toimiessa 2bar cos:lla oli. Ei käy enää. Ei anna mitään muita vikakoodejakaan kuin laturista.

Pyysin tuon vakiosoftan sähköpostiin ja ajattelin laittaa kummatkin hotunersille ja kysyä missä bugi?

Kävikö se siis ihan ok vakiosoftalla ja ei-vakiolla map-anturilla, ilman maffia ja ilman vikakoodeja?
Reply With Quote
  #60  
Old 28.06.2018, 22:15
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,638
Juhatee on oikealla tiellä
En ollut paikalla joten käsitin että kävi jotenkin. Paljon vikakoodeja, mm MAF ja taisi olla MAP:kin. Ei laturin koodia joka tulee tuolla muokatulla ohjelmalla. Kumpikin uusi pcm toimii siis identtisesti muokatulla ohjelmalla.
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: ( members and guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:31.

Sponsored Links
 
 




Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2018 FinnShark.com. All rights reserved.