FinnShark
Home Forums Gallery Links Events Members Search Today's Posts Mark Forums Read Register
Go Back   FinnShark > Finnish Section > C5 (vuosimallit 1997-2004)
User Name
Password

C5 (vuosimallit 1997-2004) Corvette C5 & Z06

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02.06.2018, 17:50
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,641
Juhatee on oikealla tiellä
P0108 ja P1514 eikä käynnisty

Potilas makaa parkkihallissa johon se ajelulta on ihan normaalisti jätetty. Ei vaan enää käynnisty. Hörähtää ja sammuu heti. Otsikon vikakoodit (sekä P0102 MAF:sta kun sellaista ei ole).

Tuo P1514 viittaa kaasuläpän epäuskottavaan asentoon. Tämän pcm järkeilee katsomalla ilmamäärää mutta tässä laitteessa ei ole MAF:ia vaan ilmanäärä näkyy MAP:sta. MAP näyttää startatessa noin 104 KPa ja ilman pyöritystä 105 KPa. Epäilin MAP:ia ja nyt on mitattu yleismittarilla sen signaali: 3,95V. Ei sovi 1 bar eikä 2 bar MAP asteikkoon mutta tuskin estää käynnin (?). En tiedä kumpi MAP siellä on kun ohjelmassa näkyy VE 200 KPa asti mutta skanneri lukee vain 105 KPa saakka.

Kaasuläppä löytyi Vettemanilta ja Jannesta heitti sen potilaan luokse. Vaihto ei auttanut vaan vika säilyi ennallaan.

PCM voi olla viallinen ja lukee tuota 105 KPa:ta koko ajan tai TAC-moduli voi olla rikki. Hankala tapaus. Onko ehdotuksia tai TAC-modulia vuokralle?
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #2  
Old 02.06.2018, 18:25
JU5-51's Avatar
JU5-51 JU5-51 is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 100
JU5-51 on oikealla tiellä
Vastaavanlainen ongelma ollut... Ainakin oireet kuulostamat samalta. Ongelma löytyi 'hapettuneesta' sähköisen kaasuläpän liittimestä...
__________________
-87 tomaatti & -90 itse vaihtava & -93 6v & 01 6v
Reply With Quote
  #3  
Old 02.06.2018, 18:34
minnipossi's Avatar
minnipossi minnipossi is offline
Aktivisti
 
Join Date: May 2012
Location: Tuusula
Posts: 927
minnipossi on oikealla tiellä
Mulla tuli keväällä vikakoodi P0101 , auto starttas ok, pääsi 10-50mt ja sammu siihen, Teki monta kertaa.
Välillä ei lähtenyt käyntiin ollenkaan vaikka kuinka paljon starttasi.
Sitten irrotit kaikki Maffiin liittyvät liittimet irti, putsasin liittimet kunnolla puikon kanssa IPA:lla ja perään WD-40, Sen jälkeen kaikki on toiminut ok.
Itse MAFin putsasin 2 vuotta sitten, ei siellä paljoa roskia kuitenkaan ollut.
Sanoisin että kannattaa putsata kunnolla kaikki liittimet, ei maksa mitään.
__________________
Voihan Vette!
Nykyisin teipillä kasassa.

Last edited by minnipossi : 29.06.2018 at 21:05.
Reply With Quote
  #4  
Old 02.06.2018, 19:20
J.J's Avatar
J.J J.J is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tampere
Posts: 488
J.J on oikealla tiellä
Mitä Baro lukema näyttää, sehän tulkitaan map-anturin kautta ja jos se on päin vittua niin ei välttämättä käynnisty.
Reply With Quote
  #5  
Old 02.06.2018, 19:29
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,641
Juhatee on oikealla tiellä
No peijakas. Pitääpä tsekata. Tämä diagnosointi tapahtuu etänä niin ei onnistu ihan heti mutta raportoin tänne.
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #6  
Old 02.06.2018, 19:52
TommiT's Avatar
TommiT TommiT is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Nov 2013
Location: Äänekoski
Posts: 328
TommiT on oikealla tiellä
Scannerista pitää valita 2bar MAP logattavaksi muuten arvot ovat pielessä. 97 ja 98 purkeissa ei välttämättä toimi suoraan se 2bar asetus vaan saattaa joutua tekemään laskentakaavan kääntämään 1bar asetuksesta arvot oikeiksi. Jos ohjelmassa kerran on map arvot 2bar asti niin silloinhan se on oltava oikeastikkin jos auto kerran on aiemmin toiminut.
Reply With Quote
  #7  
Old 02.06.2018, 19:54
Juke's Avatar
Juke Juke is offline
Konkari
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ilmajoki, Finland
Posts: 4,116
Juke tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
Löytyy vara TAC-moduli lainalle jos tarve. Tosin täällä E-Pohjanmaalla sijaitsee.
__________________
Juke

Corvette C3 Coupe -71 427 "Widebody Race-Edition"
Corvette C5 Coupe -97
Audi A5 Coupe 3,0 Tdi Quattro -08
Mitsubishi Outlander 2,2 Hdi -09
Opel Manta 2,4 Cih "400 Replica"
Opel Manta 2,1 gr.F , Rally Car
Opel Manta 2,7 gr.SS , long project
Opel Manta 400 -81 street , parts FOR SALE !
Volvo PV 544 -62 , waiting project
Reply With Quote
  #8  
Old 02.06.2018, 20:14
J.J's Avatar
J.J J.J is online now
Vakiokävijä
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tampere
Posts: 488
J.J on oikealla tiellä
Jos tuon vianhaun tekee tehtaan ohjeiden mukaan, eli tilanteessa jossa esiintyy koodit P0108 ja P1514 niin tuon P0108 koodin vianhaku/korjaus pitää tehdä ensin, se saattaa aiheuttaa tuon P1514 koodin, eli en uskoisi että TAC-modulissa on vikaa..
Reply With Quote
  #9  
Old 02.06.2018, 20:29
Juhatee's Avatar
Juhatee Juhatee is offline
Aina joku C5 kaupan..
 
Join Date: Mar 2008
Location: Keski-Suomi
Posts: 2,641
Juhatee on oikealla tiellä
Kohtapuoleen kuullaan se baro-arvo.

Kyseessä on ’99 laite ja jotenkin kaikki muut pidit manifold pressureen liittyen näyttävät nollaa paitsi se perus SAE pid joka näyttää maksimia kun virrat päällä. Aiemmin kun loggasin autoa niin MAP näytti käyttäytyvän ihan kuin auto ei olisi SD-moodissa ollenkaan ja epäilin että ohjelma on tehty vain irrottamalla maf. Tässä oli vielä sellainen hauskuus että MAF error tuli vasta toisella starttauksella joten vikakoodien nollauksen jälkeen kun lähdin ajamaan, auton siirtyessä closed loopiin se alkoi lukemaan ilmamäärät puuttuvalta MAF:lta ja meni törkyrikkaalle. Muutin MAf error hertsit 1:ksi ja ”error on first” jotta ajonaikainen vikakoodien nollaus ei johda ongelmiin. Jälkikäteen ajatellen VE ei tosiaan olisi 2 bar asti jos SD moodia ei olisi ollut.
__________________
Vettelöitä ja muita vehkeitä rassauksen kohteina: www.tapanen.net
Reply With Quote
  #10  
Old 02.06.2018, 20:43
TommiT's Avatar
TommiT TommiT is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Nov 2013
Location: Äänekoski
Posts: 328
TommiT on oikealla tiellä
Quote:
Originally Posted by Juhatee
Kyseessä on ’99 laite ja jotenkin kaikki muut pidit manifold pressureen liittyen näyttävät nollaa paitsi se perus SAE pid joka näyttää maksimia kun virrat päällä.


Onko logattavien listassa kuitenkin valittavissa 2bar map?

Kimmon ex -97 vetessä se 2bar map loggaus ei toiminut vaikka se oli valittavissa. Nykyisessä -99:ssä se toimii suoraan.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: ( members and guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:22.

Sponsored Links




Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2018 FinnShark.com. All rights reserved.