FinnShark
Home Forums Gallery Links Events Members Search Today's Posts Mark Forums Read Register
Go Back   FinnShark > Finnish Section > Yleistä keskustelua
User Name
Password

Yleistä keskustelua Kaikki harrastukseen yleisesti liittyvät löpinät tänne.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11.05.2004, 17:12
groovyjay's Avatar
groovyjay
 
Posts: n/a
Maksaisitteko?

Olen ollut muutaman vuoden jasenena C3 Vette Registry:ssa (www.c3vr.com) ja homma on siella toiminut ihan kivasti, jasenia on listattu paljon, mutta niin kuin monissa muissakin foorumeissa, niita aktiivisia ei ole hirveasti. Eli uutta sisaltoa foorumiin tulee aika harvakseltaan.

Yksi asia mika oli foorumissa hyvaa, oli eri palstat kaikelle mahdolliselle (esim. Cooling, General, Brakes, Handling, Drive train, body...etc.). No nyt koitin kayda vilkaisemassa taas mita uutta sinne kuuluu ja mulle selvis, etta tasta eteen pain hommasta pitaisi maksaa! Halvin paketti on vuoden kestava perus jasenyys, hinta 9.95$ ja kallein lifetime jasenyys 199.95$ taalaa. Tahan rahaan ei saa oikeastaan mitaan muuta kuin luvan kirjoitella ja lukea foorumia!

Itsella ei tullut hirveaa tarvetta uusia jasenyytta ja uskoisin, etta monella muullakin se jaa tekematta, joten foorumi hiljenee edelleen! En oikein tieda minkalaisesta "web kommuunista" olisin valmis maksamaan, koska aina loytyy hyva ilmainen vaihtoehto se on varma!

Reply With Quote
  #2  
Old 11.05.2004, 18:49
ToniH's Avatar
ToniH ToniH is offline
Tööt
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5,666
ToniH tulee olemaan kuuluisa ennen pitkääToniH tulee olemaan kuuluisa ennen pitkää
En maksaisi, tökkii ajatus, että forumi jossa porukka auttaa toisiaan vapaaehtoisperiaatteella on maksullinen. Eli joku 3. osapuoli saa rahaa siitä, että esim. sinä neuvot jotain tuntematonta kaveria. Toki forumin ylläpidon voidaan katsoa maksavan rahaa mutta ei siinä ole mielestäni kuin pari tapaa toimia: joko harrastepohjalta (kuten Finnshark) tai myymällä mainostilaa/sponsoriperiaatteella (kuten CF). Jälkimmäinen vaatii riittävän harrastajakunnan.

Jos moisen saitin kaupallistaa ja pyytää käyttäjiltä rahaa niin siinä pätee liikemaailman ja yrittämisen realiteetit: Mikä on lisäarvo? Miksi maksaisin palvelusta jonka joku muu tuottaa ilmaiseksi? -> Ilmaisia forumeita löytyy aina - kaupalliset eivät kestä kilpailua.

PS. no tokihan jenkeissä voi myydä vaikka vuoristoilmaa ja joku löytyy aina maksamaan
__________________
1970 Coupe LS5 *** 1991 Coupe L98 *** 1995 Mustang GT 5.0
Reply With Quote
  #3  
Old 11.05.2004, 18:51
groovyjay's Avatar
groovyjay
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by ToniH
PS. no tokihan jenkeissä voi myydä vaikka vuoristoilmaa ja joku löytyy aina maksamaan

:hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano:
Reply With Quote
  #4  
Old 12.05.2004, 07:04
Finnshark's Avatar
Finnshark Finnshark is offline
Nysvääjä
 
Join Date: Jan 2004
Location: Madrid
Posts: 4,906
Finnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond reputeFinnshark has a reputation beyond repute
Itsekään en tule pysymään C3VR:n jäsenenä. sivustolla on muutamia hyviä juttuja ja osioita, mutta maksaminen niistä tuntuu typerältä. Todennäköisesti joukko aktiivisia maksaa tuon jäsenyyden ja sivusto jatkaa eteenpäin, mutta mitä käy vuoden tai kahden päästä? Uusia käyttäjiä tuskin tulee ja vanhat tippuvat pikkuhiljaa erinäisistä syistä...
Reply With Quote
  #5  
Old 12.05.2004, 10:29
KiRu's Avatar
KiRu KiRu is offline
Vakiokävijä
 
Join Date: Feb 2004
Location: Turku
Posts: 306
KiRu on oikealla tiellä
Joo, mun on kans vaikea nähdä saavutettu hyöty "jäsenmaksuun" nähden.. en oo kyllä ollu jäsenkään joten sikäli vaikee arvioida.. mut vähän niiku periaatteesta
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: ( members and guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:38.

Sponsored Links




Powered by vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2018 FinnShark.com. All rights reserved.